Leuke vacatures voor dierverzorger(s) & schoonmaker(s) - Van 31/10/24 t/m 17/11/24 hebben wij zelf vakantie. - Er zijn Cockapoo puppies geboren! Nog enkele schatjes beschikbaar :)

Referenties

Nala
Hond
​Lieve mensen van De Papenheuvel,

Bedankt voor de lieve en goede zorgen van onze hond Nala.

Antoon en Marijke Mombarg uit Bergen (Limburg)
Bobbie en Kruimel
Katten

Onze katten Bobbie en Kruimel logeren regelmatig bij dierenhotel De Papenheuvel.

Ik schrijf logeren want dat is het ook, eigenlijk is het hun vakantie. Maaike, Marie-José en hun medewerkers verwennen onze katten met lekker eten, snoepjes en een heleboel aandacht en knuffels.

Onderweg in de auto miauwen ze nog in alle toonaarden, maar eenmaal op hun vakantieadres zijn ze meteen thuis. Ons zien ze dan niet eens meer staan. Ze kennen de weg, weten de leuke plekjes en hoekjes in de kattenkamer of tuin en zoeken die dan ook meteen op!

Onze killerkat Bobbie laat zich door niemand optillen, maar Marie-José doet dat gewoon bij hem en hij vindt het nog goed ook. Onze Kruimel geniet van alle lekkere warme plekjes en mandjes, en reageert totaal niet als we haar weer ophalen. Het liefst blijft ze liggen waar ze ligt. Maar ondanks alle goede en lieve verwennerijen van De Papenheuvel, nemen we ze altijd weer heel graag mee naar huis.

Marie-José en Maaike, erg bedankt voor de verzorging van Kruimel en Bob en tot een volgende keer.

Robbert en Jessy uit Bergharen
Pim en Wollie
Honden

Sinds onze honden logeren bij dierenhotel De Papenheuvel komen ze altijd heel happy terug. Onze oudste hond was altijd heel gestrest als hij naar een pension moest. Zo erg zelfs dat hij zichzelf beet. Nu is dat helemaal over. We merken goed dat onze honden het erg naar de zin hebben bij het team van De Papenheuvel. Ze worden goed verzorgd, hebben veel ruimte, kunnen naar buiten, hebben elke dag een schoon verblijf met een schone deken en krijgen véél aandacht.

Het team weet heel goed met honden om te gaan en zorgt ervoor dat het dierenhotel er superschoon uitziet (ook de honden zelf worden voor het uitchecken gewassen en gekamd). En misschien het belangrijkste: het personeel is heel lief. Wij zijn heel blij met dit adres en raden het iedereen met een hond of kat aan! Dank je wel voor alle goede zorgen, iedere keer weer!

Guus en Elena uit Vianen
Tommie
Kat

Mag ik even voorstellen: Tommie, Europese korthaar, grijs getijgerd en 3 jaar oud.

Tommie was bij zijn vorige baasje gewend om naar een pension gebracht te worden tijdens een vakantieperiode. Aangezien wij ook regelmatig op vakantie gaan, zochten wij een goed dierenhotel voor Tommie. Hier en daar keken wij wat rond en zo kwamen wij bij Dierenhotel De Papenheuvel terecht.

Wat mij daar zo opviel was de vriendelijke ontvangst, rondleiding met duidelijke uitleg en de tijd die ze voor ons namen. Er zijn ruime kamers voor de katten met veel knusse mandjes, kussens, krabpalen, hangmatten, en hoekjes waar de katten zich heerlijk kunnen terugtrekken. Ook zijn er kattenbakken, voer- en waterbakjes in overvloed. Daarnaast heeft De Papenheuvel een goed omheind maar mooi buitenverblijf met een boom die voor de nodige schaduw zorgt.

Alles zag er erg goed en verzorgd uit en daarom boekten wij Tommies eerste vakantie. De eerste keer was het niet gemakkelijk om Tommie achter te laten, maar ik wist dat hij het in het dierenhotel goed zou hebben. Tommie heeft een heerlijke vakantie gehad en wij een heel goede vakantie.

Jos en Thea Smits uit Vierlingsbeek